Pasioniranim obožavaocima, strip je više od puke zabave – on je špijunka kroz koju vire u grafitom osenčene valere života.

Drugima, strip je bio sjajno mesto uzbudljivog odrastanja, prepun fantastičnih avantura, super heroja, razigranih junaka, mračnih priča i večite borbe dobra i zla.

Istorija stripa kaže da je prvi strip nastao još u vreme starog Rima, na Trajanovom stubu.

Od tada, do danas strip je postao izraz pobunjenih, romantičnih, satiričnih, maštovitih, nemirnih duhova širom sveta i omiljeno štivo svih generacija, a životne navike strip junaka neodvojiv su deo urbane kulture.

POGLEDAJTE
Deveta umetnost
"Konstantinovo raskršće" autora Dejana Stojiljkovića prvo je domaće književno delo adaptirano u strip. Njegov ilustrator, Dragan Paunović, otkrio nam je gde pronalazi inspiraciju i kako izgleda raditi na projektu od tako velikog kulturnog značaja za strip kulturu u našoj zemlji! Zato izdvojite par minuta i pogledajte kratak intervju sa njim!
Svinjski file u umaku od borovnica - Recept
Borovnice, cimet, crveno vino, file…. dovoljno razloga da poželite da pripremite naš ovonedeljni predlog recepta – Svinjski file u umaku od borovnica. Zato pogledajte video, primenite našu recepturu i uživajte u ukusima!


PREPORUČUJEMO
Mercator Premium, Masarikova 5, Palata Beograđanka, Beograd | 011 3333 614
| By headmade.rs